om oss

– Tandvård utan väntetider

– Träffa alltid samma tandläkare

Vår filosofi är att sprida glädje och skapa leenden!

Vi vill göra ditt besök hos oss så trivsamt som möjligt och kunna erbjuda den bästa tandvården för just dig. Därför får du träffa samma tandläkare vid dina årliga besök hos oss. Du slipper väntetider och får tandvård när du behöver. Du som patient får behandling utifrån just dina behov och önskemål.

Vi ger dig en professionell bedömning och förklarar alltid vad som ska göras och varför vi rekommenderar en viss behandling, men valet är ditt.

Du ska alltid känna dig väl bemött och vi bjuder alltid på ett leende!

vi på tandtorget

Ali Girhammar Khafagi

-Leg. Tandläkare 

Ali är trygg i sin roll som tandläkare och utstrålar därför ett lugn vid patientbehandlingar. Ali är omtyckt av sina patienter för sitt bemötande, han är pedagogisk och alltid glad. 

Varmt välkomna till Ali. 

 

Dina Jammal

-Leg. Tandhygenist 

I mötet med vår legitimerade tandhygienist Dina Jammal känner man sig omhändertagen och nöjd. Hon har sedan barnsben haft ett stort  intresse för tandvård. En god oral status bidrar till en ökad livskvalité i både knopp och kropp anser Dina. 

Välkommen till vår tandhygienist!

Maria Sjödin

– Tandvårdsbiträde, Samordnare 

Detta är Maria. Hon är ryggraden i verksamheten. Genom att leda arbetet som assistent gör hon det möjligt för resterande personal att göra det de är ämnade för. Hon assisterar på rummet, sköter bokningar, svarar i telefon och på mail. Hon är den första och sista patienten träffar under sitt besök. Hos oss på Tandtorget skapar hon leenden genom sin glada och varma inställning. Ingenting är för stort eller för litet för Maria, hon står alla våra patienter till tjänst. Hon är Tandtorgets ansikte utåt och vi är så stolta över att hon jobbar hos oss