LISTA DIG HOS OSS

Här kan du lista dig hos oss på Tandtorget. Fyll i dina uppgifter. Vi kallar dig när det är dags för ett tandläkarbesök. Välkommen till din tandläkare i Lund!

Varför välja oss?

Hos tandtorget möter du  tandvårdspersonal som jobbar i harmoni för att serva dig.

Det är inte ovanligt att under ett och samma besök får du träffa din tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Detta för att vi har valt att jobba i team. Det bidrar till att vi kan jobba på toppen av vår kompetens för att hjälpa dig att bli frisk och förbli frisk. All personal utbildas och fortbildas kontinuerligt för att kunna leverera tandvård i världsklass. Många gånger slipper du onödiga återbesök som kräver samordning och ledighet från jobbet. Du har säkert mycket annat roligt som du vill lägga din tid på. 

Vad innebär det att lista sig hos en tandläkare?

Att lista sig innebär i praktiken att en journal upprättas i ditt namn samt att du registreras som patient hos oss.  Nästa steg är att en kallelse skickas till dig när det är dags för en undersökning.

Om du vet med dig att det är dags för en undersökning eller om du behöver besöka tandläkare eller tandhygienist av annan anledning, så kan du lika gärna boka en tid direkt. Väl på plats kommer vi fråga om du vill lista dig hos oss.

Vi överför dina journaler!

 

För att säkerställa en trygg och korrekt vård behöver vi ta del av dina tidigare journaler. Du behöver inte göra någonting själv, vi löser det åt dig. På ditt första besök kommer vi fråga  vilken tandvårdsklinik du gått till tidigare. Du fyller i ett formulär, det tar cirka två-tre minuter att fylla i formuläret. Journalerna överförs via en USB-sticka eller en CD-skiva som skickas från din förra tandvårdsklinik till oss.

Lista dig hos oss