Specialisttandvård - Osynlig tandställning

Har du drömt om ett perfekt leende? Nu behöver du inte drömma längre, få ditt drömleende med osynlig tandställning. Vi arbetar bland annat med Invisalign. Vår specialist inom tandreglering hjälper dig att hitta kraften i ditt leende!

Intresserad av osynlig tandställning i Lund?

Så går behandlingen till med osynlig tandställning i Lund

Boka en konsultation

Tandregerings konsultation

Utredning av bettet, 3D skanning, fotografering

En specialist i tandreglering planerar din behandling

ClinCheck- Granskning av 3D modell med dig innan start

Beställning av dina osynliga skenor

Tandställning med Invisalign

Påbörjad behandling med regelbunden kontroll

"Min upplevelse av Tandtorget är enbart positiv! Personalen är alltid lika trevlig och jag som kund känner mig alltid välkommen och sedd. Jag har under 8 månader genomgått en behandling med osynlig tandställning (Sparks) och är mycket nöjd med både resultat och behandling. Jag kan varmt rekommendera Tandtorget!"
Julia Almevi Munther
Behandlad med Sparks Aligner

Vad är osynlig tandställning?

En osynlig tandställning är en serie genomskinliga plastskenor som är avtagbara och som gör små, stegvisa förflyttningar av tänderna. Det finns olika system för detta där de vanligaste heter Invisalign och Sparks. Osynliga skenor är ett estetiskt och säkert alternativ till en vanlig tandställning.

MER FRIHET– Diskreta att ha på sig och lätta att ta ut när du behöver.

SNABB RESULTAT- Det är möjligt att du ser resultat på så kort tid som 3 månader beroende på hur komplicerat ditt fall är.

INVESTERA I DIG SJÄLV- Vi kan erbjuda flexibla betalningsplaner med PayZmart*.

Hur fungerar osynlig tandställning?

Din tandläkare kommer att skapa en unik, digital behandlingsplan för en exakt kartläggning av förflyttningen av dina tänder. Dina genomskinliga skenor utformas sedan för att utöva rätt mängd kraft på rätt plats vid rätt tidpunkt baserat på behandlingsplanen för dig. Din tandläkare kommer att finnas vid din sida varje steg på vägen för att övervaka dina framsteg och säkerställa att tandskenorna har rätt passform. 

Hur lång tid tar en behandling?

Att uppge exakt hur lång tid en behandling med osynliga tandställning tar är omöjligt då det varierar mellan olika patienter. Beroende på hur stor bettjusteringen är kan behandlingslängden variera mellan 3 och 18 månader. Du kommer däremot att få en uppskattad behandlingslängd när du och tandläkaren går igenom behandlingsplanen.

Varför ska du välja Tandtorget?

Specialisttandläkare, med rätt kompetens, mot bakgrund av erfarenheten som krävs för att ge dig en säker behandling och ett vacker leende
Invisalign
Läs mer på egna hemsidan...
Sparks Clear aligner
Läs mer på egna hemsidan...

Tandreglering i Lund

Osynlig tandställning