Osynlig tandställning

Har du drömt om ett perfekt leende? Nu behöver du inte drömma längre, få ditt drömleende med osynlig tandställning. Hitta kraften i ditt leende!

Invisalign
Läs mer på egna hemsidan...
Sparks Clear aligner
Läs mer på egna hemsidan...
"Det bästa med osynlig tandställning var att jag fick mitt drömleende i smyg, många i min omgivning visste inte att jag bar på skenor"
Jenny
Student

Vad är osynlig tandställning?

En osynlig tandställning är en serie genomskinliga plastskenor som är avtagbara och som gör små, stegvisa förflyttningar av tänderna. Det finns olika system för detta där de vanligaste heter Invisalign och Sparks. Osynliga skenor är ett estetiskt och säkert alternativ till en vanlig tandställning.

MER FRIHET– Diskreta att ha på sig och lätta att ta ut när du behöver.

SNABB RESULTAT- Det är möjligt att du ser resultat på så kort tid som 3 månader beroende på hur komplicerat ditt fall är.

INVESTERA I DIG SJÄLV- Vi kan erbjuda flexibla betalningsplaner med PayZmart*.

Hur fungerar osynlig tandställning?

Din tandläkare kommer att skapa en unik, digital behandlingsplan för en exakt kartläggning av förflyttningen av dina tänder. Dina genomskinliga skenor utformas sedan för att utöva rätt mängd kraft på rätt plats vid rätt tidpunkt baserat på behandlingsplanen för dig. Din tandläkare kommer att finnas vid din sida varje steg på vägen för att övervaka dina framsteg och säkerställa att tandskenorna har rätt passform. 

Hur lång tid tar en behandling?

Att uppge exakt hur lång tid en behandling med osynliga tandställning tar är omöjligt då det varierar mellan olika patienter. Beroende på hur stor bettjusteringen är kan behandlingslängden variera mellan 3 och 18 månader. Du kommer däremot att få en uppskattad behandlingslängd när du och tandläkaren går igenom behandlingsplanen.

Så går behandlingen till

Boka en konsultation

Utredning av bettet, 3D skanning, fotografering

Specialist i tandreglering planerar din behandling

ClinCheck- Granskning av 3D modell med dig innan start

Beställning av dina osynliga skenor

Påbörjad behandling med regelbunden kontroll

Osynlig tandställning

Hitta kraften i ditt leende!