Om Oss

Vi älskar dina tänder!

Vem är vi?

Vi eftersträvar att förändra dagens tandvård från ”Drill, Fill, Bill” till att fokus ska ligga på DIAGNOSTIK och PREVENTION, dvs förebyggande tandvård för en ökad tandhälsa och fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. 

Våra Kärnvärden

“TAND”

Tillit till att vi håller det vi lovar 

Ansvarstagande gentemot patienten, kollegor och omvärld

Noggrannhet i det arbete vi utför

Diagnostik & prevention i fokus

Munhälsa

Vi ser att munnen inte är en isolerad del av kroppen. Den sitter ihop med allt annat och både påverkar och blir påverkad av andra delar av kroppen. 

Därför är det viktigt att genomgå en noggrann undersökning och analys av munnen och tänderna. Hos oss är du delaktig i din vård, och därför tar vi oss tid att förklara allt och svara på dina frågor.

Målet är att du ska få en frisk mun med god funktion och ett vackert leende hela ditt li

Ali Khafagi

Leg. Tandläkare

Ali är trygg i sin roll som tandläkare och utstrålar därför ett lugn vid patientbehandlingar. Ali är omtyckt av sina patienter för sitt bemötande, han är pedagogisk och alltid glad.

 

Varmt välkomna till Ali!

Maria Sjödin

Samordnare

Detta är Maria. Hon är ryggraden i verksamheten. Genom att leda arbetet som assistent gör hon det möjligt för resterande personal att göra det de är ämnade för. Hon assisterar på rummet, sköter bokningar, svarar i telefon och på mail. Hon är den första och sista patienten träffar under sitt besök. Hos oss på Tandtorget skapar hon leenden genom sin glada och varma inställning. Ingenting är för stort eller för litet för Maria, hon står alla våra patienter till tjänst. Hon är Tandtorgets ansikte utåt och vi är så stolta över att hon jobbar hos oss

Dina Jammal

Leg. tandhygienist

I mötet med vår legitimerade tandhygienist Dina Jammal känner man sig omhändertagen och nöjd. Hon har sedan barnsben haft ett stort  intresse för tandvård. En god oral status bidrar till en ökad livskvalité i både knopp och kropp anser Dina. 

Välkommen till vår tandhygienist!

invisible-aligners-snazzy

  Murtada Jaber

  Specialist i Ortodonti

  Övertandläkare

  Leg. Specialist inom Ortodonti

  Murtada är leg. tandläkare som har vidareutbildat sig som specialist i tandreglering, vilket innebär bland annat att linjera sneda tänder i olika bett med hjälp av osynlig – och/eller synlig tandställning.

  Alla våra tandregleringspatienter terapiplaneras av specialisttandläkaren Murtada för att säkerställa den högsta möjliga kvalitet av behandlingsresultat. 

  Hos oss på Tandtorget använder vi oss av apparaturer som Invisalign och SPARKS för osynlig tandreglering.

  Murtada välkomnar er varm till Tandtorget för en konsulattion och en tandreglerings utredning. 

  Om oss