Om Oss

Friskt leende, hälsosamt liv - vår omsorg gör skillnaden

Vad som gör oss så unika?

Vår vision är att skapa en värld där varje individ kan leva ett friskt och lyckligt liv genom att ha en strålande munhälsa. Vi strävar efter att vara ledande inom tandvården och att erbjuda en helhetslösning för våra patienters totala hälsa.

Vi tror på att främja och upprätthålla god munhälsa som en grundläggande del av en hälsosam livsstil. Genom att erbjuda innovativa och kvalitativa tandvårdstjänster och behandlingar, tillsammans med en personlig och omtänksam service, strävar vi efter att ge våra patienter den bästa tandvården möjligt.

Vi värdesätter varje patient och strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där de kan känna sig välkomna och avslappnade. Genom att använda den senaste teknologin och att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna inom tandvården, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje individs unika behov.

Vi är engagerade i att utbilda och inspirera våra patienter till att ta hand om sin munhälsa på ett hållbart sätt. Genom att erbjuda utbildning och förebyggande rådgivning vill vi hjälpa våra patienter att förstå vikten av regelbunden tandvård och att främja sunda levnadsvanor för att uppnå och bevara en strålande munhälsa under hela livet.

Vår vision är att vara mer än bara ett tandvårdsbolag. Vi vill vara en pålitlig partner och en resurs för våra patienter när det gäller deras totala hälsa. Vi strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med våra patienter och att vara en viktig del av deras välmående.

 

 

Välkommen till vår tandvårdsklinik där vi bryr oss om din munhälsa och totala hälsa. Tillsammans kan vi skapa en framtid med ett strålande leende och en hälsosam livsstil för varje individ.

 

Ali Khafagi

Leg. Tandläkare

Ali är trygg i sin roll som tandläkare och utstrålar därför ett lugn vid patientbehandlingar. Ali är omtyckt av sina patienter för sitt bemötande, han är pedagogisk och alltid glad.

 

 

Varmt välkomna till Ali!

Maria Sjödin

Samordnare

Detta är Maria. Hon är ryggraden i verksamheten. Genom att leda arbetet som assistent gör hon det möjligt för resterande personal att göra det de är ämnade för.  Hon är den första och sista patienten träffar under sitt besök. Hos oss på Tandtorget skapar hon leenden genom sin glada och varma inställning. Ingenting är för stort eller för litet för Maria, hon står alla våra patienter till tjänst. 

Dina Jammal

Leg. tandhygienist

I mötet med vår legitimerade tandhygienist Dina Jammal känner man sig omhändertagen och nöjd. Hon har sedan barnsben haft ett stort  intresse för tandvård. En god oral status bidrar till en ökad livskvalité i både knopp och kropp anser Dina. 

 

Välkommen till vår tandhygienist!

Bild på specialist tandläkaren Murtada Jaber

  Murtada Jaber

  Specialist inom Ortodonti, Övertandläkare

   

  Murtada är Leg. tandläkare som har vidareutbildat sig som specialist i tandreglering, vilket innebär bland annat att linjera sneda tänder i olika bett.

  Alla våra tandregleringspatienter terapiplaneras av specialisttandläkaren Murtada för att säkerställa den högsta möjliga kvalitet av behandlingsresultat. 

  Murtada välkomnar er varm till Tandtorget för en konsulattion och en tandreglerings utredning. 

  Zelia Moriera

  Leg.tandläkare nisch kirurgi

  Zelia är en erfaren allmäntandläkare som har arbetat i många år i Lund, där hon har skapat starka band med sina patienter genom sin expertis och omtänksamhet. Vi är övertygade om att hennes passion för tandvård kommer att bidra till att höja vår klinik till nya höjder. 
   
  Hon passar perfekt in i Tandtorgets välkända koncept som har uppskattats av våra fantastiska patienter och som har gjort oss till spetsen inom tandvård i Lund. 
   

  Om oss