Om Oss

Friskt leende, hälsosamt liv - vår omsorg gör skillnaden

Vad som gör oss så unika?

Välkommen till Tandtorget!

På Tandtorget är vi dedikerade till att förbättra din munhälsa och ditt allmänna välbefinnande. Vårt engagerade team av tandläkare och tandhygienister arbetar tillsammans för att ge dig den bästa vården i en trygg och vänlig miljö.

Vår Vision
Tandtorget – Där vi inte bara vill att du ska bli frisk, utan förbli frisk livet ut. 

Vårt Uppdrag
Vårt uppdrag är att utbilda och stötta våra patienter för att främja långsiktig hälsa. Vi tror på att förebygga problem innan de uppstår och arbeta tillsammans med dig för att skapa en friskare vardag. Genom att erbjuda vägledning och stöd hjälper vi dig att upprätthålla god munhälsa och allmän hälsa.

Vår Filosofi

Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra patienter baserat på förtroende och öppenhet. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och frågor, och vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla en personlig hälsoplan som passar just dig. Vår filosofi är att förebygga istället för att behandla, och vi vill hjälpa dig att undvika invasiva ingrepp genom att upprätthålla en god munhälsa.

Våra Tjänster
Vi erbjuder en rad tjänster som syftar till att förebygga och bibehålla din munhälsa, inklusive:

  • Regelbundna tandkontroller och rengöringar för att förebygga problem
  • Rådgivning om munhygien och hälsosamma vanor
  • Utbildningsprogram för bättre munvård
  • Behandling av tandköttssjukdomar i ett tidigt skede
  • Akut tandvård när det behövs


Vårt Team
Vårt team består av erfarna och omtänksamma yrkesverksamma som är dedikerade till att ge dig en trygg och behaglig tandvårdsupplevelse. Vi uppdaterar kontinuerligt våra kunskaper och metoder för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården.

 

Välkommen till vår tandvårdsklinik där vi bryr oss om din munhälsa och totala hälsa. Tillsammans kan vi skapa en framtid med ett strålande leende och en hälsosam livsstil för varje individ.

 

Vår personal

Ali Khafagi

Leg. Tandläkare

Vi är stolta över att presentera vår skickliga och empatiska tandläkare, tandläkare Ali. Med en passion för att förbättra patienters munhälsa och ett förflutet av framgångsrika resultat är tandläkare Ali en ledande kraft inom vår tandvårdspraktik. Hans expertis sträcker sig över olika områden inom tandvård, och han är känd för sitt lugna och stödjande sätt som skapar en avslappnad atmosfär för våra patienter. Oavsett om det handlar om att förebygga tandproblem eller genomföra avancerade behandlingar, kan du lita på att du är i trygga händer hos tandläkare Ali.

 

Maria

Samordnare

Detta är Maria. Hon är ryggraden i verksamheten. Genom att leda arbetet som assistent gör hon det möjligt för resterande personal att göra det de är ämnade för.  Hon är den första och sista patienten träffar under sitt besök. Hos oss på Tandtorget skapar hon leenden genom sin glada och varma inställning. Ingenting är för stort eller för litet för Maria, hon står alla våra patienter till tjänst. 

 

 

 

Dina Jammal

Leg. tandhygienist

Vår tandhygienist är mer än bara skicklig – hon är en otrolig pedagog. Med sin passion för att främja god oral hälsa och förebyggande vård, tar hon sig tid att verkligen förklara och demonstrera vikten av korrekt tandhygien till våra patienter. Genom att använda enkel och tydlig kommunikation och genom att anpassa sig till varje individuell patients behov och förståelsenivå, gör hon tandvårdsrutiner och förebyggande åtgärder tillgängliga och begripliga för alla. Hennes engagemang för att utbilda och inspirera våra patienter gör henne till en ovärderlig tillgång för vårt team och en viktig drivkraft för att främja långsiktig oral hälsa i vår praktik.

Bild på specialist tandläkaren Murtada Jaber

Murtada Jaber

Specialist inom Ortodonti, Övertandläkare

Vi är glada över att få presentera vår erfarna ortodontispecialist,  Murtada. Med en passion för att skapa vackra leenden och förbättra patienters liv är Murtada en oumbärlig del av vårt team. Med många års erfarenhet och expertis inom ortodonti, inklusive tandreglering och bettförbättringar, strävar Murtada efter att skapa individuellt anpassade behandlingsplaner som möter varje patients unika behov och önskemål. Han förstår att varje leende är unikt och anpassar sin vård med stor omsorg och precision. Välkommen till en värld av personlig vård och expertis inom tandreglering med  Murtada vid din sida.

Bild på tandläkare charlotte Åhman Persson

Charlotte Åhman Persson

Tandläkare

Charlotte har omfattande erfarenhet inom allmäntandvård och estetisk tandvård. Hon är känd för sin omsorgsfulla och empatiska approach gentemot patienter och strävar alltid efter att skapa en trygg och positiv miljö. Vi är säkra på att hon kommer att vara en tillgång för vårt team och se till att våra patienter får den bästa möjliga vård.

 

 

 

Sarah

Leg. dietist

Vår leg. dietist är hjärtat av vårt holistiska vårdteam. Sarah  skräddarsyr kost- och näringsplaner för att stödja hälsa och välbefinnande. Från individuell kostrådgivning vid olika sjukdomstillstånd till hjälp med viktreglering, minskad aptit och tugg- och sväljsvårigheter – vår dietist är här för att ge skräddarsydd support. Integrerad i vårt tandvårdsteam, säkerställer hon optimala behandlingsresultat och främjar långsiktig hälsa. Välkommen till en omfattande vårdupplevelse där hälsa och leenden går hand i hand.

Mika

Tandsköterska

Möta Mika, vår engagerade tandsköterska! Med sin energi och professionalism är Mika en oumbärlig del av vårt team. Hon är känd för sin precision och sitt varma bemötande gentemot patienter. Med ett öga för detaljer och en passion för att ge högkvalitativ vård, är Mika alltid redo att stödja tandläkarna och se till att varje patient känner sig väl omhändertagen. Vi är tacksamma för Mikas hängivenhet och kompetens, och vi är övertygade om att hennes närvaro berikar vår klinik och stärker vår förmåga att leverera enastående tandvård.

 

 

 

Emelie

Receptionist

Möta Emelie, vår vänliga och professionella receptionist! Med sitt varma leende och sin uppmärksamhet på detaljer är Emelie den första ansikte våra patienter möter när de besöker vår klinik. Hon är känd för sin förmåga att skapa en välkomnande atmosfär och för sitt utmärkta kundservice. Emelie är inte bara expert på att hantera telefonsamtal och schemaläggning, utan hon är också en pålitlig resurs för att svara på frågor och ge stöd åt både patienter och kollegor.