Om Oss

Vi skapar vackra och friska leenden!

Vem är vi?

Vi eftersträvar att förändra dagens tandvård genom vår vision som är att  förbättra våra patienters allmänhälsa. Genom våra förebyggande åtgärder vill vi minskad belastning för sjukvården, sparade kostnader så väl som patient och sjukvård. 

– Vi säljer inte rotfyllningar utan hälsa –

Munhälsa

Vi ser att munnen inte är en isolerad del av kroppen. Den sitter ihop med allt annat och både påverkar och blir påverkad av andra delar av kroppen. Därför är det viktigt att genomgå en noggrann undersökning och analys av munnen och tänderna och dess påverkan på kroppen. Hos oss är du delaktig i din vård, och därför tar vi oss tid att förklara allt och svara på dina frågor.

Målet är att du ska få en friskare mun och inte minst en friskare kropp med en god funktion och ett vackert leende livet ut.

Vår vårdfilosofi

Vi arbetar för friska munnar till hälsomedvetena patienter. Den som önskar sätta sin mun i ett hälsoperspektiv och med kvalitetskänsla skall söka sig till oss! För de ska vi kunna garantera tandvård i världsklass.

Ali Khafagi

Leg. Tandläkare

Ali är trygg i sin roll som tandläkare och utstrålar därför ett lugn vid patientbehandlingar. Ali är omtyckt av sina patienter för sitt bemötande, han är pedagogisk och alltid glad.

 

Varmt välkomna till Ali!

Maria Sjödin

Samordnare

Detta är Maria. Hon är ryggraden i verksamheten. Genom att leda arbetet som assistent gör hon det möjligt för resterande personal att göra det de är ämnade för. Hon assisterar på rummet, sköter bokningar, svarar i telefon och på mail. Hon är den första och sista patienten träffar under sitt besök. Hos oss på Tandtorget skapar hon leenden genom sin glada och varma inställning. Ingenting är för stort eller för litet för Maria, hon står alla våra patienter till tjänst. Hon är Tandtorgets ansikte utåt och vi är så stolta över att hon jobbar hos oss

Dina Jammal

Leg. tandhygienist

I mötet med vår legitimerade tandhygienist Dina Jammal känner man sig omhändertagen och nöjd. Hon har sedan barnsben haft ett stort  intresse för tandvård. En god oral status bidrar till en ökad livskvalité i både knopp och kropp anser Dina. 

Välkommen till vår tandhygienist!

  Murtada Jaber

  Specialist inom Ortodonti, Övertandläkare

   

  Murtada är Leg. tandläkare som har vidareutbildat sig som specialist i tandreglering, vilket innebär bland annat att linjera sneda tänder i olika bett.

  Alla våra tandregleringspatienter terapiplaneras av specialisttandläkaren Murtada för att säkerställa den högsta möjliga kvalitet av behandlingsresultat. 

  Murtada välkomnar er varm till Tandtorget för en konsulattion och en tandreglerings utredning. 

  Om oss