Din Årliga kontroll

Genom årliga kontroller förebyggande vård och rådgivning kan du hålla dina tänder hela och friska under lång tid. Ta hand om dina tänder och munhälsa - kom på en undersökning så ser vi vad just du behöver!

Varför?

Att gå till tandläkaren årligen är det bästa sättet att hålla dina tänder hela och friska under lång tid.  Med regelbundna undersökningar kan man förebygga tandsjukdomar och det ökar möjligheten att upptäcka problem på ett tidigt stadium. Undviker man att gå till tandläkaren blir det som var ett litet problem från början bara större och större.

 

”Drill, Fill, Bill”

Vi eftersträvar att förändra dagens tandvård från ”Drill, Fill, Bill” till att fokus ska ligga på DIAGNOSTIK och PREVENTION, dvs förebyggande tandvård för en ökad tandhälsa och fungerande och naturligt vackra munnar hela livet.

Vi ser att munnen inte är en isolerad del av kroppen. Den sitter ihop med allt annat och både påverkar och blir påverkad av andra delar av kroppen. Hur det står till i munnen hänger ihop med hur man mår i övrigt. Därför är det viktigt att genomgå en noggrann undersökning och analys av munnen och tänderna. Hos oss är du delaktig i din vård, och därför tar vi oss tid att förklara allt och svara på dina frågor. Målet är att du ska få en frisk mun med god funktion och ett vackert leende hela ditt liv

Rena tänder efter ditt besök

Få extra härligt rena och blanka tänder – kom på en professionell tandrengöring och polering!

Förutom den dagliga munhygienen kan det ibland behövas en professionell tandrengöring om det finns tandsten och missfärgningar på tänderna. Vid regelbunden tandrengöring minskar risken för de vanligaste munsjukdomarna, karies och parodontit. Rengöringen kan bestå av estetisk rengöring som tar bort fläckar och missfärgningar på tänderna, en djuprengöring som tar bort bakteriebeläggningar som plack och tandsten och till sist en polering av tänderna som gör de extra rena och blanka – den där härliga känslan när man för tungan över tänderna.

Årlig kontroll