Rengöring

Genom förebyggande tandvård kan du hålla dina tänder hela och friska under lång tid. Ta hand om dina tänder och munhälsa - det är bra både för dig och din plånbok.

RENA TÄNDER EFTER DITT BESÖK

Få extra härligt rena och blanka tänder – kom på en professionell tandrengöring och polering!

Förutom den dagliga munhygienen kan det ibland behövas en professionell tandrengöring om det finns tandsten och missfärgningar på tänderna. Vid regelbunden tandrengöring minskar risken för de vanligaste munsjukdomarna, karies och parodontit. Rengöringen kan bestå av estetisk rengöring som tar bort fläckar och missfärgningar på tänderna, en djuprengöring som tar bort bakteriebeläggningar som plack och tandsten och till sist en polering av tänderna som gör de extra rena och blanka – den där härliga känslan när man för tungan över tänderna.

  •  

NYHET- Nu erbjuder vi AirFlow behandling

Airflow – är en hygienbehandling som effektivt tar bort fläckar på fram- och baksidan av tänderna. AirFlow fungerar genom att använda en fin stråle av tryckluft, vatten och fina pulverpartiklar för att ta bort fläckar orsakade av kaffe, te, rött vin, tobak och vissa munvatten. Det är en skonsam behandling som varken skadar din emalj eller medför obehag. Med Airflow lämnar du vår klinik med vitare tänder!

OBS! Med airlow bleks inte tänderna utan ger endaste en ljusare nyans.

Rengöring