Rengöring

Genom förebyggande tandvård kan du hålla dina tänder hela och friska under lång tid. Ta hand om dina tänder och munhälsa - det är bra både för dig och din plånbok.

RENA TÄNDER EFTER DITT BESÖK

Välkommen till Tandtorget! Efter ditt besök hos oss kan du förvänta dig rena och friska tänder. Vi arbetar noggrant för att avlägsna plack och tandsten som kan leda till tandproblem som karies och tandlossning.

Våra tandhygienister använder moderna verktyg och tekniker för att rengöra dina tänder och ta bort missfärgningar. Vi arbetar också med att ge dig råd och rekommendationer om hur du kan ta hand om dina tänder hemma för att upprätthålla god tandhälsa.

Efter ditt besök hos oss kan du känna dig säker på att du har gjort allt du kan för att upprätthålla en frisk och vacker leende. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att uppnå din bästa tandhälsa!

NYHET- Nu erbjuder vi AirFlow behandling

Airflow – är en hygienbehandling som effektivt tar bort fläckar på fram- och baksidan av tänderna. AirFlow fungerar genom att använda en fin stråle av tryckluft, vatten och fina pulverpartiklar för att ta bort fläckar orsakade av kaffe, te, rött vin, tobak och vissa munvatten. Det är en skonsam behandling som varken skadar din emalj eller medför obehag. Med Airflow lämnar du vår klinik med vitare tänder!

OBS! Med airlow bleks inte tänderna utan ger endaste en ljusare nyans.

Rengöring