Priser & information

Kom på ett besök

1. Kontakta oss

Du kontaktar oss via telefon, mejl eller bokar tid online

2. första mötet

Du besöker oss på Tandtorget och vi går gemensamt igenom dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Efter en grundlig undersökning gör vi en planering av din behandling och vad det kommer att kosta.

Möjlighet för delbetalning 

(Du kan läsa mer om delbetalning längre ner på sidan)

3. Behandling

Behandlingen påbörjas efter ditt godkännande. Vi tar det i din takt och lägger fokus på dig som patient

4. Årliga återbesök

Inom ett år efter avslutad behandling kommer vi att kalla dig till en ny undersökning hos oss

Priser för de åtgärder som vi utför oftast:

Priser gäller från och med 2023. Priser på behandlingar kan variera beroende på omfattning och individuellt fall. Vi rekommenderar att komma på en undersökning där vi kan ge en utförlig kostnadsberäkning för just dig.

Kvalitet

Som privat företag är vi inte bundna att använda instrument, förbrukningsartiklar eller tandtekniker som varit billigast vid en upphandling. Materialval och inte minst samarbetet med tandtekniker är helt avgörande för den slutliga kvaliteten på utförda arbeten. Självklart är inte dyrast alltid bäst, men billigast är det nästan aldrig.

Vi kan lämna långa garantier på våra behandlingar eftersom vi vet att de fungerar. De behandlingar som vi föreslår är noga uttänkta med avseende på hållbarhet. Självklart kan vi också erbjuda enklare lösningar och då blir du som patient informerad om villkoren för detta. Allt för att sätta dina förväntningar till rätt nivå.

Skulle vi i något fall ha fel avseende hållbarheten, så vill vi inget hellre än att du som patient kommer tillbaka och meddelar oss om detta så att vi kan hålla vårt garantiåtagande.

Kostnadsförslag

Vi lämnar alltid ut ett kostnadsförslag innan behandlingsstart. Trots detta kan det ibland bli dyrare.  Om du behöver en omfattande behandling kan det ibland vara svårt för tandläkaren att veta exakt hur mycket vård som kan behövas och vad det kan komma att kosta. Det ursprungliga prisförslaget kan komma att förändras om det behövs fler behandlingar än vad tandläkaren först trodde, det kan till exempel inträffa komplikationer eller att läkningen tar längre tid.

Då kan du få betala för den extra behandling som behövs, men du har rätt att få veta så snart tandläkaren märker att det kommer att bli dyrare.

Delbetalning

Delbetala din tandvårdsfaktura enkelt och smidigt. Delbetalningar upp till 24 månader räntefritt via Svea Ekonomi.

Är du under 23 år ?

Vi tar tyvärr inte emot några barnpatienter upp till 23 år